Join Now

$20 

  Click here to view the

         Line Up Pictures

                                                                                          Blues Challenge Line Up 

Friday, August 12, 2016
4:35 – 4:55 IBC Contestant #1 20 Minutes
6:05 – 6:25 IBC Contestant #2 20 Minutes IBC - SCOTT HORN
7:35 – 7:55 IBC Contestant #3 20 Minutes IBC – JUKE HOUSE BOMBERS
9:05 – 9:25 IBC Contestant #4 20 Minutes IBC – DAVE IGLAR BAND
Saturday, August 13, 2016
1:05 – 1:25 IBC Contestant #5 20 Minutes IBC – W D DAILEY
2:35 – 2:55 IBC Contestant #6 20 Minutes IBC – DEBBI PACE
4:05 – 4:25 IBC Contestant #7 20 Minutes IBC - DAN HOLT
5:50 – 6:10 IBC Contestant #8 20 Minutes IBC – RODDY BARNES
7:35 – 7:55 IBC Contestant #9 20 Minutes IBC – BLACK CAT MOAN
9:20 – 9:40 IBC Contestant #10 20 Minutes IBC – DAN BUBIEN BAND
Sunday, August 14, 2016
12:30 – 12:50 IBC Contestant #11 20 Minutes IBC – MATTHEW RICHIE
2:05 – 2:25 IBC Contestant #12 20 Minutes IBC – KATIE SIMONE
3:35 – 3:55 IBC Contestant #13 20 Minutes IBC – RALPH AND THE RHYTHM HOUNDS
5:20 – 5:40 IBC Contestant #14 20 Minutes IBC – JEFF FETTERMAN BAND
7:05 – 7:25 IBC Contestant #15 20 Minutes IBC – DIRTY MOJO BLUES BAN.
8:35 – 8:55 IBC Winners Announcement On Main Stage